Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Tállya BBQ Mini / 1 napos jegy


Maillot kastély és Oroszlános Borhotel

2018. június 15. 12:00

A nagy Tállya BBQ Fesztivál kistestvére és hangolódó eseménye olyan, mint egy igazi, amerikai kerti mulatság...

A nagy Tállya BBQ Fesztivál kistestvére és hangolódó eseménye olyan, mint egy igazi, amerikai kerti mulatság. Az Oroszlános Borhotel és a Maillot kastély udvarában minden adott lesz az amerikai hangulathoz: klasszikus BBQ csodák, szendvicsek, lampionok, burgerek, kézműves tállyai sörök és minőségi borok. A hétvége BBQ fogásait az I. Tállya BBQ Verseny győztes csapata, a KGB, azaz Katka Gergő BBQ csapata készíti el, így a vendégek olyan húsokat kóstolhatnak meg, amelyek neves nemzetközi vetélytársak között bizonyultak a mezőny legjobbjainak. A KGB péntek este egy hamisítatlan texas-i BBQ vacsorát prezentál, szombat este pedig a verseny-barbecue fogásaiból ad ízelítőt. Szombaton Jancsa Jani, a Burger Blog népszerű bloggere és Fördős Zé csapatának tagja tart burger készítő workshopot, aminek keretében a résztvevőkkel közösen megalkotják az Oroszlános Burgert is. Ezen a hétvégén kerül bemutatásra a boroshordóban érlelt Tállya kézműves sör is. Az Oroszlános udvarán tállyai borászok és pálinka készítők tartanak kóstolót, kísérőprogramként pedig dűlőtúrákon, borkóstolókon lehet részt venni. A péntek este Lotfi Begi DJ szettjeivel, a szombat este pedig a Petőfi Rádió slágerlistáiról jól ismert Mango Blitz elektronikus popzenét játszó formációjának koncertjével zárul.

PROGRAM

Június 15. péntek

12:00-18:00 Retro Rádió élő bejelentkezés (Maillot kastély kertje)
12:00 KGB Katka Gergő Barbecue csapat - versenybeszámoló, BBQ technika bemutató - húsok, előkészítés, fűszerezés (Oroszlános Borhotel)
15:00-21:00 Bor- és Pálinka Udvar (Maillot kastély kertje)
18:00-21:00 BBQ vacsora BBQ a KGB Barbecue prezentálásában barbecue versenyfogásokkal
22:00-02:00 DJ Lotfi Begi (Maillot kastély)

Június 16. szombat

10:00 órától egész nap BBQ szendvicsek a KGB-től, burgerek, Tállya kézműves sör, kerti party hangulat
10:00-13:00 Burger Blog - Jancsa Jani burger készítő workshop
A workshop keretében a jelentkezők két fajta burgert készítenek el, majd közösen megalkotják az Oroszlános házi burgerét is marha-, mangalica- és bárányhús felhasználásával.

A workshopon résztvevők egy palack Tállya kézműves sört, egy Tállya BBQ vágódeszkát, egy Tállya BBQ kötényt és egy kést is kapnak ajándékba. Jegyek külön vásárolhatók.

14:00 Tállya Kézműves Sör bemutatása, kóstoltatása
18:00-21:00 Texasi BBQ vacsora BBQ tálakkal a KGB Barbecue prezentálásában, klasszikus-honosított texasi BBQ fogásokkal (Oroszlános Borhotel)
20:00-22:00 Mango Blitz koncert

Jegyárak:

1 napos jegy: 1.500 Ft / fő (beváltható egy üveg Tállya kézműves sörre)
2 napos jegy: 2.500 Ft / fő (beváltható egy üveg Tállya kézműves sörre)

A napijegyek a Maillot kastély és az Oroszlános Borhotel összes programjára belépést biztosítanak. Az online megvásárolt jegyek a helyszínen karszalagra válthatóak.

Burger Workshop: 15.000 Ft / fő
Az ár tartalmazza: két fajta burger elkészítését, egy palack Tállya kézműves sört, egy Tállya BBQ vágódeszkát késsel és egy Tállya BBQ kötényt. Regisztráció: http://www.tallya-bbq.hu/mini